Comisia Europeană a aprobat prima etapă a unui proiect major de infrastructură

Comisia Europeană a aprobat prima etapă a unui proiect major de infrastructură în valoare de aproximativ 52 de milioane de euro, din care aproape 44 de milioane de euro alocați din Fondul de coeziune, pentru construcția șoselei de centură a municipiului Suceava, din România.
Mai multe detalii în comunicatul de presă din pagina:
http://ec.europa.eu/romania/news/27042016_
44milioane_euro_fsi_centura_suceava_ro.htm

Evenimentul de lansare a Raportului Media Pluralism Monitor 2015

Reprezentanța Comisiei Europene în România și Median Research Centre (MRC) vă invită la evenimentul de lansare a Raportului Media Pluralism Monitor 2015, care prezintă starea mass-mediei în România.
Evenimentul are loc miercuri, 27 aprilie 2016, de la ora 11:00, la sediul Reprezentanței Comisiei Europene în România, în sala “Nicolae Titulescu” (str. Vasile Lascăr, nr. 31, et. 1).
Mai multe detalii în anunțul de presă din pagina:
http://ec.europa.eu/romania/news/agenda/22042016_lansare_
raport_media_pluralism_monitor_2015_ro.htm

Masa rotundă cu privire la impactul Parteneriatului Transatlantic pentru Comerț si Investiții (TTIP) asupra economiei României

Reprezentanța Comisiei Europene în România vă invită marți, 19 aprilie, începând cu ora 14.00, la o masa rotundă cu privire la impactul Parteneriatului Transatlantic pentru Comerț si Investiții (TTIP) asupra economiei României.
Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina http://ec.europa.eu/romania/news/agenda/14042016_masa_rotunda_impactul_ttip_romania_ro.htm.

Vă rog să confirmați participarea prin răspuns la acest mesaj. Accesul se va face doar pe baza unei legitimații de presă valabile.