Caravana informativa în cursul lunii martie

CIED Bucovina Suceava a organizat în cursul luniii martie caravana informativă la Liceul Tehnologic “Iorgu Vârnav Liteanu”  din Liteni şi Şcoala Gimnazială “Dimitrie Păcurariu” din Şcheia. Pentru mai multe informaţii şi imagini vezi Galeria Foto.

Comisarul european pentru politica regionala, dna Corina Cretu, a lansat joi, 3 martie, la Bucuresti, in premiera europeana, proiectul pilot “Regiuni mai putin dezvoltate”

Comisarul european pentru politica regionala, dna Corina Cretu, a lansat joi, 3 martie, la Bucuresti, in premiera europeana, proiectul pilot “Regiuni mai putin dezvoltate”. Pentru mai multe detalii va rugam consultati anuntul de presa alaturat si disponibil in pagina de internet
http://ec.europa.eu/romania/news/03032016_lansare_
proiect_regiuni_mai_putin_dezvoltate_ro.htm

Interviu 29 februarie 2016

Interviul acordat de d-na Angela Ioanovici, Coordonatorul Centrului de Informare EUROPE DIRECT Bucovina Suceava, postului de Radio USV, pe data de 29 februarie 2016 poate fi ascultat aici .

.

Interviu 22 februarie 2016

Interviul acordat de d-na Angela Ioanovici, Coordonatorul Centrului de Informare EUROPE DIRECT Bucovina Suceava, postului de Radio USV, pe data de 22 februarie 2016 poate fi ascultat aici .

.