Eveniment lansare Centru de informare Europe Direct Bucovina Suceava

Centrul de Informare EUROPE DIRECT – “Bucovina” Suceava, având ca
structură – gazdă Asociaţia Grupul Ecologic de Colaborare – GEC Bucovina Suceava, va invita sa participati la evenimentul de lansare a Centrului.
 
Funcţionarea Centrului de Informare EUROPE DIRECT – “Bucovina” Suceava este finanţată de către Comisia Europeană, prin Reprezentanta Comisiei Europene în România, pentru perioada 2013 – 2017. 

Evenimentul va avea loc în ziua de 14 martie 2013, începând cu orele 12,00, la sediul Centrului de Informare EUROPE DIRECT – (CIED) “Bucovina” din Suceava, str. Nicolae Balcescu nr.1, parter, curtea interioară.

Invitați și agenda evenimentului poate fi descărcată aici.

Lansarea celei de-a patra ediții a programului „Europa Jurnaliștilor din Amfiteatre”

Reprezentanța Comisiei Europene în România anunță organizarea celei de-a patra ediții a programului ”Europa Jurnaliștilor din Amfiteatre”, în perioada februarie – septembrie 2013.

Pentru mai multe detalii vă invităm să accesați următorul link:
http://ec.europa.eu/romania/focus/07032013_lansarea_celei_de-a_patra_editii_a_programului_europa_jurnalistilor_din_amfiteatre_ro.htm

Copii participanți în cadrul concursului „Hai la carnaval!” au fost premiați

Foto copii premiați

Pornind de la semnificația și amploarea Carnavalului de la Veneția, Centrul de Informare Europe Direct – „Bucovina” Suceava, pe data de 9 februarie 2013 a lansat concursul de desene “HAI LA CARNAVAL ! “.
Desenele realizate de copiii cu vârste cuprinse între 4 si 13 ani, au fost transmise comitetului de jurizare, desene care au încercat sa redea atmosfera acestui carnaval, cunoscut de cei mai multi copiii din cărți, de la posturile de televiziune sau navigând pe internet.

Pentru mai multe imagini vă rugăm să accesați Galeria Foto.